compusi terminali de glicare

Asa cum este scris si in titlu AGE Reader este un dispozitiv medical care masoara concentratia de AGE, compusi finali de glicare avansata. Produsii acestia sunt rezultatul unui lant de reactii care implica glicarea unei molecule de proteina sau lipide si care in mod normal se acumuleaza in organism.

Studii clinice au aratat ca acesti produsi sunt cei care sustin si amplifica afectiuni cum sunt diabetul, afectiunile cardiovasculare. bolile renale cronice sau imbatranirea. Cunoasterea concentratiei acestor compusi este importanta in a gasi un tratament adecvat si a reduce dezvoltarea de complicatii cardiovasculare in cazul bolnavilor de diabet.

Motivele pentru care este importat sa fie folosit acest aparat sunt mai multe dar cele 5 enumerate aici sunt cele mai importante.

  1. AGE Reader este singurul aparat care are rezultate asemanatoare cu cele obtinute prin metoda biopsiei considerata standard de aur.
  2. AGE Reader este aparatul care va ofera metoda neinvaziva de a masura compusi finali de glicare si are la baza o tehnologie moderna bazata pe fluorescenta si cu ajutorul ei face legatura intre concentratia de compusi de glicare din organism si concentratia de produsi de glicare acumulati in piele.
  3. AGE Reader are capacitatea de a identifica pacienti cu diabet de tip II care pot dezvolta complicatii cardiovsculare si in acelasi timp sa ajute medicul sa propuna un tratament personalizat efficient.
  4. AGE Reader este validat de un numar mare de studii clinice facute pe zeci de mii de subiecti in tari diferite.
  5. AGE Reader este util atat medicilor diabetologi, cardiologi cat si medicilor de familie care au pacienti diabetici prin faptul ca poate permite cu usurinta screening-ul unui numar mare de pacienti si poate evidential acumularea de compusi de glicare in tesuturi, datorata hiperglicemiei, chiar daca pacientul este intr-o faza in care valorile glicemiei nu sunt crescute permanent.

Cei care doresc pot cere o demonstratie practica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield