EDAN's Medical Market

EDAN’s Medical Market este un magazine online pentru dispozitive medicale apartinand firmei EDAN Imuno Sistem.

Dupa mai mult de 16 an de activitate ca dezvoltator de businesss am ales aceasta cale noua a comertului online si a dezvoltarii de produse electronice pentru medici, centre medicale si consumatori de servicii medicale si am creat EDAN’s Medical Market.

Domeniul medical este in continua dezvoltare si pentru a fi la current cu tot ce apare este din ce in ce mai greu.

Intentia EDAN’s Medical Market este de a deveni un punct de informare si de aprovizionare petru toti cei implicati in actul medical sau  beneficiary ai actului medical.

Pentru inceput am ales doua domenii de actualitate si mare importanta pentru sectorul medical din Romania.  Primele informatii si produse sunt legate de cardiologie si de igiena interna din centrele medicale. Am ales aceste domenii ca urmare a influentei majore pe care o au in viata de zi cu zi a noastra a tuturor .

Am in vedere prezentarea de noutati din domeniul laboratorului clinic, a produselor tip wearables si a tuturor aplicatiilor care pot usura munca medicilor si imbunatati serviciile oferite pacientilor.

Imi doresc ca impreuna cu dumneavoastra sa dezvoltam acest site si sa il facem un centru de informatii si produse necesare unei vieti mai bune si mai sanatoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield